Over ADM elektro security

Beveiliging met jaren van ervaring


ADM-Elektro is opgericht in 1985 en was voornamelijk een installatie bedrijf voor radio- en tv technieken alsook parlofonie en videofonie. Later kwam er de installatie van beveiligingssystemen bij en specialiseerde zich in deze branche. Door een nauwe samenwerking met het inmiddels niet meer bestaande bedrijf CRECO ( overgenomen door G4S in  2007) groeide ADM-Elektro mee en volgde alle ontwikkelingen op het gebied van alarm- en camerasystemen op de voet op. In 2007 bij de overname door G4S heeft ADM-Elektro terug onafhankelijk van andere partijen verder gedaan in het beveiligen van woningen en KMO"s.

Momenteel is Koen Custers de zaakvoerder van ADM-Elektro. Hij startte zijn carrière in de beveiliging door als service technieker te beginnen werken bij Prosecco in 2001. Ongeveer een jaar later is hij bij CRECO in dienst gegaan waar hij blijven werken is tot 2013, toen was CRECO ondertussen al G4S geworden. Door een nieuwe uitdaging aan te gaan is hij daarna bij NEW ECS technics beginnen werken. Na het faillissement van NEW ECS technics besloot hij zaakvoerder te worden van ADM-Elektro.

ADM-Elektro is een vergunde onderneming voor camera- en alarmsystemen.

Getuigschriften

"Zijn al enige tijd klant en bevestigen graag onze grote tevredenheid'

Vandenbrande 

Wim

"Zeer tevreden over de goede service die wij al jaren krijgen."

K.C

"Onze verouderde centrale werd vervangen door een modernere versie en zijn hier heel blij mee, nu kunnen wij via de app ons systeem bedienen en dit geeft ons nog meer gemoedsrust"

V A

 L

"Ons draadloos alarmsysteem van AJAX was professioneel geplaatst. Een duidelijke uitleg over de werking van het systeem en een top service."

A.

M.