Onze diensten

Alarm installatie

ADM is gespecialiseerd in het opwaarderen / upgraden van verouderde alarmsystemen. Bekabelde systemen kunnen moeiteloos overgenomen en uitgebreid worden met draadloze componenten.

Upgrade uw verouderde alarm centrale en geniet van alle voordelen van de nieuwste technologie :

- bediening via smartphone

- live meldingen ontvangen : alarm, in-                   uitschakeling, stroomstoring,

- werkt ook zonder meldkamercontract

- logboek raadplegen

- bestaande detectiepunten kunnen                      behouden worden

- draadloos uitbreidbaar

- geen vaste telefoon lijn nodig

Is uw alarmsysteem al geregistreerd?

Aangifte alarmsysteem.
 

Parlofoon

De kit voor eengezinswoningen is de meest voordelige en praktische oplossing voor de installatie van uw parlofonie. Hij bevat alle nodige producten voor de plaatsing van het systeem: voeding, binnentoestel en buitendeurmodule... 2 draden volstaan, en de aansluitingen zijn niet polariteitgevoelig. Als uw installatie een oude deurbel vervangt, kunt u de bestaande kabels opnieuw gebruiken.
 

CCTV

Het preventief effect van camera's is al meer dan ééns bewezen.Wanneer ongewenste bezoekers de camera's aan uw woning of bedrijf opmerken, zullen zij mogelijks hun plannen herzien. Bekijk de live of de opgenomen beelden  via uw smartphone, laptop of tablet waar u ook bent.

In verband met de privacy moet u steeds kenbaar maken dat er camera's aan uw gebouw hangen. U moet uw camerabewaking ook registreren bij de privacy commissie.

Aangifte camerasysteem.

 

Toegangscontrole

Een toegangscontrole systeem laat u toe te bepalen wie, waar en wanneer toegang of juist geen toegang heeft tot bepaalde delen van het gebouw.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken welk systeem aan uw noden voldoet..

 

Rookmelders zijn verplicht in woningen om conform te zijn.

Wie in Vlaanderen een woning bouwt, renoveert of verhuurt moet sinds 1 januari 2013 rekening houden met een aantal verplichtingen over het plaatsen van rookmelders. Vanaf 1 januari 2020 gelden deze verplichtingen voor alle Vlaamse woningen.

Welke zijn de Vlaamse rookmeldersverplichtingen? Aan welke criteria moeten rookmelders beantwoorden? Hoe een rookmelder installeren?...

Dit leest u in deze folder 'Rookmelders'Videofoon

Het voordeel van een videofoon is dat je direct ziet wie er aan de deur staat.

Wenst u een nieuwe installatie te plaatsen of een verouderde installatie te vervangen, neem gerust contact met ons op en wij informeren u naar de beste oplossing.
 

Algemeen onderhoud

De privé-persoon die het alarmsysteem gebruikt, moet erover waken dat zijn alarmsysteem jaarlijks onderhouden wordt. Hij kan dit zelf doen, maar indien hij dit niet zelf doet, moet hij een beroep doen op een vergunde onderneming voor alarmsystemen.

Koninklijk besluit van 25 april 2007. tot vaststelling van de voorwaarden voor installatie, onderhoud en gebruik van alarmsystemen en beheer van alarmcentrales.