uw woning/pand inbraakveiliger maken

29-02-2020


Inbrekers zijn voornamelijk uit op juwelen, geld en ICT-materiaal. Omdat de gelijkvloerse verdiepingen van woningen steeds beter beveiligd zijn, trachten ze vaker via de eerste verdieping een woning binnen te breken. Ze gebruiken daarbij alle nuttige objecten die ze rond de woning aantreffen.

Zoals U weet kunt U enkele eenvoudige zaken toepassen om uw woning/pand inbraakveiliger te maken :

  • Sluit alle ramen en deuren (ook het toiletraam of de achterdeur) als je niet thuis bent en doe deuren op slot.
  • Zorg voor extra bescherming aan ramen en deuren. Hoe meer moeite een dief moet doen, hoe minder kans dat hij het probeert.
  • Laat geen sleutels aan de binnenkant van de deur steken.
  • Verstop geen sleutels op de klassieke plaatsen zoals onder de deurmat of in een bloembak.
  • Laat geen bruikbaar materiaal (ladders, tuinmeubelen, gereedschap, afvalcontainers ...) in de tuin rondslingeren.

             Zorg dat dieven niet zomaar binnen kunnen kijken. Berg dure spullen altijd op.

Maar spijtig genoeg is ook dit soms niet voldoende om ongewenste gasten buiten te houden. Beveilig daarom uw huis/pand met een alarmsysteem van ADM-Elektro.

ADM-Elektro plaatst systemen van AJAX .

AJAX Systems is hét alarmsysteem van nu én van de toekomst. De manier waarop AJAX veiligheid, gebruiksgemak, snelheid en design tot in de perfectie heeft gecombineerd is werkelijk verbluffend. Met de kwaliteit en het design van de componenten, de stabiliteit van de software, de snelheid en de look & feel van de app neemt AJAX een grote voorsprong op de concurrentie. Bovendien kan het systeem volledig aangeleerd, geconfigureerd en bediend worden via uw smartphone.

AJAX componenten zijn uitgerust met de beste elektronische onderdelen die er beschikbaar zijn. Alle componenten zijn minstens GRADE 2 gecertificeerd. De draadloze componenten zijn zéér energie-efficiënt met een batterijlevensduur van 3 tot 5 jaar. De bediening gebeurt via de normale AJAX eindgebruikers app.

Het unieke, gepatenteerde en zwaar beveiligde draadloze JEWELLER protocol kan in geval van "jamming" de frequentie wijzigen. De verbinding met de meldkamer gebeurt met één klik.

De apps zijn de snelste in de security markt en blijven deze hoge snelheid behouden zelfs bij zwakke internet- en/of GPRS verbindingen. Het systeem waarschuwt u zelfs wanneer u vergeten bent om het in te schakelen !

Het motto van ADM-Elektro en AJAX : "When Security is Art". De componenten hebben een prachtig design en passen in elk interieur. Alle componenten zijn verkrijgbaar in het wit én in het zwart. Alles kan beheerd worden via uw smartphone. Al deze kenmerken hebben AJAX Systems tot het snelst groeiende merk in de inbraak- en branddetectie gemaakt

Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.