SPACES

27-04-2024

Nieuwe Ajax-systeemlogica met space. Wat betekent dit? 


Traditioneel diende de Ajax-hub als het centrum voor het beheren van elk Ajax-systeem en vertegenwoordigde het de hele locatie. Zoals u heeft kunnen zien op het laatste Ajax Special Event, zijn we een stap verder gegaan met dat concept, met als doel om gebruikers meer flexibiliteit en maatwerk te bieden. Nu, met de transformatie Ajax-systeem waarbij een hub centraal stond naar een model waarbij een space centraal staat, kunnen gebruikers naadloos beveiliging, comfort, videobewaking en meer combineren binnen een enkele ruimte.

Space is een innovatieve oplossing waarmee u uw beveiligingsinstallatie precies kunt afstemmen op uw behoeften. Of u nu de voorkeur geeft aan een beveiligingssysteem, videobewaking of het beste van beide, Space maakt het mogelijk. Laten we ons eens verdiepen in de vragen rond deze technologie.

Wat is een space?

Welke instellingen heeft een space?

Moet ik mijn hubmodel bijwerken om over te schakelen naar space?

Hoe maak ik een space aan?

Hoe voeg ik apparaten toe aan een space?

Hoeveel apparaten kunnen worden toegevoegd aan één space?

Welke apparaten hebben nog steeds een hub nodig?

Kan de space worden aangesloten op een meldkamer?

Hoe kan ik de space verlaten?

Kan ik een hub uit een space verwijderen?

De space in het Ajax-systeem zorgt voor een revolutie op het gebied van beveiliging en automatisering doordat gebruikers zelfstandige apparaten kunnen integreren zonder dat een hub ter plekke nodig is. Deze innovatieve oplossing biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, aanpasbaarheid en gebruikerscontrole. Gebruikers kunnen eenvoudig een space aanmaken en beheren via een gebruiksvriendelijke app-update, waardoor de integratie van apparaten wordt vereenvoudigd.